Elikkäs tässä esittelen väliprojektin väliprojektin.

Olen väsännyt tuollaisen ruskean luppakorvan ympärille häkkiä ja muuta rekvisiittaa. Aloitin projektin alustasta. Tein sen johonkin Sinooperin pahviseen korokkeeseen. ( ei mitään tietoa mikä se on, mutta mukana tuli puisia aitaelementtejä.) Ajattelin tällä kertaa kokeilla tiiliksi munakennosta palasia, mutta pian huomasin että tykkäsin fimotiilistä paljon enempi. Nämä näyttävät kuin olisivat lehmän lannasta tehtyjä tiiliä...ihan kuin häkki olisi johonkin vanhan saunanperustuksiin väsätty. Nooh, mutta saavat nyt kelvata kokeiluna.

Aidasta löytyy myös grillitikkuja, bambutabletin tikkuja ja ovihyttysverkon verkkoa. Koppi on tehty bildeman sytykkeistä ja jäätelötikuista. Portaissa bambutikkuja ja tulitikkuja.

Pientä viimeistelyä vielä vaatii, hieman maalia ja oviin hakasen. Ehkä tälle pupuselle löytyy tilaa puutarhahuone projektista, vai joutuneeko nukketalon ullakolle...we see it later!

Olen tähän ihan tyytyväinen vaikka kaikki ei mennyt niinkuin olin ajatellut. Myös se että sain tämän kuitenkin valmiiksi on iso plussa!

Mummosta sen verran että se on äitini kirppari löytö. Hän vain puetti sen uusiksi.