Heipä hei!

Nyt on ollut sen verran kiirusta töissä että en ole oikein sataprosenttisesti pystynyt käyttämään ajatusta tuohon joulukalenteriin, mutta lupaan kyllä olla vielä kaikkiin kalenteriin osallistuneisiin sähköpostin kautta yhteydessä..kunhan vaan saisi nuo työasiat sille mallille että päähän mahtuu muitakin ajatuksia kuin vain töitä! Joten koittakee kestää, en ole välinpitämätön asian suhteen...kiireinen vaan!

 

Niin ja suuret anteeksi pyynnöt Maaritille! Synttäripaketti tulee myöhässä... turkanen minun kanssa! Vaan ei voi mitään, sama pää kesät talvet..syksystä nyt puhumattakaan!

 

No mutta illan ratoksi olen ehtinyt kuitenkin tehdä pari hattua ja ajattelin tehdä vielä lisää kunhan tässä ehtii! Oli tosi hauskaa puuhaa taas!

Kyllä siinä nukke raukka ajattelee että hullu akka kun  vaan hattuja tekee ja ti**itkin vielä paljaana! Joku kolttuhan tuolle nyt pitäisi päälle saada..vaan se minun ompelemistaito kun on vähän sitä ja tätä.

Noh joo, mutta palatakseni noihin hattuihin, niin tuo sylissä oleva on ensimmäinen tekele josta tuli liian korkea ja päähän liian ahdas. Toinen meneekin sitten jo päähän ja on matalempikin. Tykkäsin kovasti noista perhovärkeistä! Sai kauniit höyhenet hattuihin. Tuo timantti on kynsikoru.