Värkkäsin tänä iltana parit onnenbambut. Idea oli ihan hullun hyvä, sain sen töissä eräänä päivänä. Toteutus oli taas pikkasen kiireinen mutta nämä ovat nyt prototyyppejä!   Bambut on tehty rautalangasta jonka päällystin kukkateipillä, vähän akryyliä pintaan ja kreppipaperista lehdet. Luonnossa ovat hyvän näköiset, kamera taas jotenkin vääristää!

Ostin myös veneen halpa-hallin alennus korista ja tein erinäisiä kukkia samaisista päällystetyistä rautalangoista. Lisäsin vain päähän liimaa ja kastoin erivärisissä hiekoissa. Olisikohan nämä nyt sitten soihtuliljoja ja ritarinkannuksia tai jotain vastaavia. Tein myös sinisestä helmililjoja vaan ne nyt jäi tästä kuvasta pois. Vielä pitäisi istuttaa ne johonkin sopivaan ruukkuun! Ai niin ja sittenhän oli vielä tuo rautalanka hirvitys. Siitä ensin piti tulla amppeli vaan jossain vaiheessa kai siitä tuli jokin kynttilä härpäke..lopulta olin jo nakata koko tuotoksen roskiin mutta pieni hamsteri sisälläni käski säästämään sen.

..Ja olihan tuossa kuvassa vielä nuo oikeat kukatkin jotka ajattelin kuivata. ( mittatikku taas unohtunut, sori)

Nämä ihanuudet ostin Raahesta kirpputorilta. Oli joku harrastaja tehnyt monenlaista myyntiin. Nämä oli kuitenkin ainoat jotka ostin. <3